Tansec ostaa ElmoNetin ilmoituksensiirtoliittymät

ElmoNetin ilmoituksensiirtoliittymät siirtyvät liiketoimintakaupassa 1.10.2020 alkaen Tansec Oy:lle. Muutos ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä, eikä tässä yhteydessä tapahdu muutoksia liittymien sopimusehtoihin tai hinnoitteluun.

ElmoNetin asiakkaiden nykyiset viranomaishyväksytyt ilmoituksensiirron liittymät on toteutettu Tansec Oy:n Telcont -tekniikalla ja Tansec Oy jatkaa palveluiden kehittämistä ja tuottamista nykyisille ElmoNetin asiakkaille.

Ilmoituksensiirtoliittymien laskutuksesta vastaa vielä toistaiseksi ElmoNet. Laskutus tulee siirtymään Tansec Oy:lle 1.11.2020. Ilmoituksensiirtojärjestelmän ylläpitoon liittyvät vastuut ja muut verkkoon liittyvät velvollisuudet siirtyvät Tansec Oy:lle 1.10.2020 alkaen.

Nykyisiin ja uusiin liittymiin liittyvissä kysymyksissä Tansec palvelee puhelinvaihteessa 05-235 5500 sekä sähköpostiosoitteessa myynti@tansec.fi. Vikatilanteissa myös sähköpostiosoitteessa helpdesk@tansec.fi.

Liiketoimintakaupasta antavat lisätietoja:

Tansec Oy:n toimitusjohtaja Vesa Kaaronen, puh. 050 – 63 010, vesa.kaaronen@tansec.fi

ElmoNetin toimitusjohtaja Juha Ahoniemi, puh. 044 – 746 4210, juha.ahoniemi@elmonet.fi