FirePro Finland Oy:n ilmoituksensiirtoliittymät siirtyvät liiketoimintakaupassa 1.7.2021 alkaen Tansec Oy:lle. 

Hälytyksensiirtoon, järjestelmien etähallintaan ja datan reititykseen erikoistuneella Tansec Oy:llä on pitkä kokemus turva-alalta ja asiakkaita koko Suomessa. Nykyiset viranomais- hyväksytyt ilmoituksensiirron liittymänne on toteutettu Tansec Oy:n Telcont -tekniikalla ja Tansec Oy jatkaa palveluiden kehittämistä ja tuottamista nykyisille FirePro Finland Oy:n asiakkaille. 

Muutos ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä, eikä tässä yhteydessä tapahdu muutoksia liittymien sopimusehtoihin tai hinnoitteluun. 

Ilmoituksensiirtoliittymien laskutuksesta vastaa vielä toistaiseksi FirePro Finland Oy. 

Laskutus siirtyy Tansec Oy:lle 1.7.2021. Ilmoituksensiirtojärjestelmän ylläpitoon liittyvät vastuut ja muut verkkoon liittyvät velvollisuudet siirtyvät Tansec Oy:lle 1.7.2021alkaen. 

Lisätietoja Telcont-järjestelmällä toteutettavista Tansecin nykyisistä ja tulevista palveluista löytyy Tansecin verkkosivuilta osoitteesta www.tansec.fi. 

Nykyisiin ja uusiin liittymiin liittyvissä kysymyksissä teitä palvellaan Tansecin puhelin- vaihteessa 05-235 5500 sekä sähköpostiosoitteessa myynti@tansec.fi. Vikatilanteissa myös sähköpostiosoitteessa helpdesk@tansec.fi. 

Liiketoimintakaupasta antavat lisätietoja: 

FirePro Finland Oy Jyri Tolonen, jyri.tolonen@firepro.fi, puh. +358 10 666 2451 

Tansec Oy Vesa Kaaronen, vesa.kaaronen@tansec.fi, puh. +358 50 63 010